web design

ANIOS

anios

Igienă și dezinfecție peste tot, tot timpul!


Pentru mai mult de 115 de ani, ANIOS a fost angajat in lupta impotriva microbilor si pastrarea bolilor infectioase la distanta, investind resurse atât umane, cât și financiare în cercetări continue pentru a găsi soluții inovatoare și eficiente în domeniul dezinfecției. Această strategie a condus la dezvoltarea produselor de curățare și dezinfectare de înaltă performanță pentru a combate bacteriile, fiecare dintre ele fiind mai eficient decât ultimul.
Cu toate acestea, microorganismele au o capacitate impresionantă de adaptare, ceea ce înseamnă că prevenirea, formarea și investițiile în cercetare sunt esențiale dacă dorim să continuăm câștigarea luptei!

Despre ANIOS


Situat în zona Lille în Franța încă de la începuturile sale și condus de Bertrand și Thierry Letartre, descendenții fondatorului inițial, Laboratoires ANIOS este acum prezent în 85 de țări din întreaga lume, cu divizii de lucru pe tot sectorul asistenței medicale, în spitale, clinici și profesii medicale. Laboratoires ANIOS este de asemenea activă în industria alimentară, cosmetică și industria farmaceutică, precum și diferitele sectoare de ospitalitate.
Laboratoires Anios... born to innovate